Search News Posts

  • You'll never bet alone !

Home

Το BetWithMe

Το BetWithMe

"You'll never bet alone"

ntinos

H ψυχή του Bet With Me είναι ο μοναδικός συγγραφέας των κειμένων του, ο Βook Nomikarios (Κωνσταντίνος Καρύδης). Το nickname Book Nomikarios επιλέχθηκε στις αρχές του έτους 2000 για τη συμμετοχή του συγγραφέα στο forum της ιστοσελίδας beto.gr (του αείμνηστου Γεωργίου Παρασκευά) που δεν υφίσταται σήμερα.

Όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, επειδή μελετούσε τακτικά μέσα στην σχολή του κουπόνια ξένων εταιρειών (το νόμιμο ελληνικό στοίχημα ήρθε στα τέλη Ιανουαρίου του έτους 2000), αρκετοί συμφοιτητές του τον αποκαλούσαν Βοοk (καθώς συνηθίζονταν τότε η ορολογία “bookmakers” για τις εταιρείες στοιχημάτων της αλλοδαπής). Έτσι, όταν κάποιοι φοιτητές προτίμησαν να συμμετάσχουν στο forum του προαναφερθέντος site μέσω του Κωνσταντίνου Καρύδη (και καθώς το nickname “Βook” ήταν registered), αποδόθηκε αυθόρμητα το Book-nomikarios, αφού η είσοδος στην ιστοσελίδα γίνονταν από PC της Νομικής Σχολής Aθηνών.

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε κατά το ήμισυ την ιστοσελίδα www.forthnet.gr/bet-with-me που μετέπειτα πήγε σε αυτόνομες διευθύνσεις αποκτώντας συνδρομητική μορφή με τεράστια επιτυχία (περισσότερα στην ενότητα “Βet With Me” ).

Aπ’ την πρώτη ημέρα λειτούργησε με το επιτυχημένο σλόγκαν “You’ll never bet alone” !

Στα μέσα του 2001, ο Book-nomikarios συνεργάστηκε με τον όμιλο Αnt1, τον Αntenna Internet και την εταιρεία τηλεηχοπληροφόρησης Αudiotex. Η συνεργασία αυτή έγινε αρχικά μέσω του ομίλου Vips 24. Ο Βοοk Nomikarios θα έδινε πλέον τα tips του και μέσω των τηλεφωνικών γραμμών με χρονοχρέωση ή μετέπειτα με χρέωση ανα κλήση. Έτσι, αναγνωρίστηκε η δουλειά που γινόταν και γίνεται στο Βet With Me, το οποίο ήταν τότε το πρώτο site με τόσο ευρύ φάσμα ενημέρωσης των φίλων του.

Το έτος 2002 αρθρογράφησε για 4 μήνες στο περιοδικό “Τα Παιχνίδια της Τύχης”.

Το έτος 2003 ο Βοοk Nomikarios αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία του με την εταιρεία τηλεηχοπληροφόρησης Αudiotex και να συνεργαστεί με την εταιρεία Lexitel. H συνεργασία αυτή αποδείχθηκε ιδιαίτερα αποδοτική και κράτησε για πολλά έτη, μέχρι και το Δεκέμβριο του 2014!

Ο Βοοk Nomikarios απ’ το Φεβρουάριο του 2003 αρθρογραφεί και στη γνωστή εφημερίδα Goal News μέσω της δημοφιλούς στήλης “Ο Μπούκ Προτείνει” που βρίσκεται στην πρώτη σελίδα του ένθετου Dailybet. Η συνεργασία αυτή θα σταματήσει σχεδόν 4 χρόνια μετά, στα μέσα του Ιανουαρίου 2007.

Το 2004 ο Βοοk Nomikarios θα εμφανιστεί και στην τηλεόραση μέσω του καναλιού της πρωτεύουσας Extra Channel 3. Θα παρουσιάσει την εκπομπή “Βet With Me”, η οποία όμως θα διαρκέσει για μικρό χρονικό διάστημα (3 μήνες) λόγω προβλημάτων συνεργασίας της εξωτερικής παραγωγής με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Απ’ το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, ο Book Nomikarios θα ξεκινήσει συνεργασία και με το δισεβδομαδιαίο στοιχηματικό ανεξάρτητο περιοδικό Active Bet (το οποίο στην πορεία ενσωματώθηκε ως ένθετο στην εφημερίδα Sportday). Η συνεργασία με το εν λόγω έντυπο θα σταματήσει 1 χρόνο μετά (όταν ενσωματώθηκε στη νέα εφημερίδα Sportday) διότι δε θα ήταν δυνατή η ταυτόχρονη αρθρογραφία σε 2 ανταγωνιστικές εφημερίδες (Goal Νews, Sportday).

Απ’ τις αρχές του 2005 ως και το 2015, ο Book Nomikarios συμμετείχε και στον κορυφαίο ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας, τον Nova Sport Fm (94.6 εν Αθήναι), ως καλεσμένος στην καθιερωμένη εβδομαδιαία στοιχηματική εκπομπή του σταθμού.

Επιπρόσθετα, ο Book Nomikarios θα συνεργαστεί για 5 μήνες (Ιούνιος 2006 – Οκτώβριος 2006) με τη στοιχηματική γνωστή δισεβδομαδιαία εφημερίδα “12Χ”.

Απ’ τον Αύγουστο του 2007 ως και τον Μάιο του 2008, ο Book Nomikarios συνεργάστηκε με τη στοιχηματική γνωστή δισεβδομαδιαία εφημερίδα “Kingbet”.

Το 2007 εμφανίζεται ως guest στην εκπομπή “Σάββατο στα Γήπεδα” της ΕΡΤ1 με προτάσεις στοιχηματισμού.

Απ’ τις αρχές Φεβρουαρίου 2007 ως και το καλοκαίρι του 2014, ο Βοοk Nomikarios συνεργάστηκε με την πρώτη σε πωλήσεις αθλητική εφημερίδα στην Ελλάδα, την Sportday (με την ολοσέλιδη στήλη Bet With Me στο ένθετο της Active Bet και με την στήλη “Ο Book Nomikarios προτείνει” τις υπόλοιπες ημέρες).

Απ’ τον Αύγουστο του 2009 ο Book Nomikarios είναι ένας από τους 3 βασικούς παρουσιαστές της εκπομπής SCORER του, η οποία προβάλλoνταν στην Aθήνα από τη συχνότητα του SPORT TV (νυν ACTION 24, πρώην TV MAGIC) και στην επαρχία από ένα δίκτυο 40 τοπικών καναλιών. Η εκπομπή κράτησε 2 ολόκληρες σεζόν και σταμάτησε τον Ιούλιο του 2011.

Aπό τον Ιανουάριο του 2011 ως και τον Αύγουστο του ίδιου έτους, ο Βοok Nomikarios έκανε με μεγάλη επιτυχία “Scouting” στο theplayer.gr ! Ωστόσο, η βαριά ασθένεια του πατέρα του (απεβίωσε εκείνη την περίοδο) αναγκάζει το συγγραφέα να σταματήσει την ήδη επιτυχημένη πορεία της στήλης, ευχαριστώντας δημόσια τους ανθρώπους της ιστοσελίδας για την κατανόηση τους.

Απ’ τον Απρίλιο του 2012 ως και τον Ιούνιο του ιδίου έτους με αφορμή το Euro 2012, ο Book Nomikarios παρουσιάζει την εκπομπή “Bet With Me” στον τηλεοπτικό σταθμό West Channel της Δυτικής Μακεδονίας (με έδρα την Κοζάνη) που εκπέμπει σε 5 νομούς πλέον του internet.

To Δεκέβριο του 2014 δημιουργεί το project της στοιχηματικής ιστοσελίδας “Ilovebet.com”, το όνομα της οποίας είναι δικής του επινόησης. Μετέχει στην επιλογή συνεργατών και γράφει το “Εditorial” άρθρο. Η ιστοσελίδα γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και απογειώνεται σε επισκεψιμότητα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. H συνεργασία κράτησε εως και τον Δεκέμβριο του 2015 όπου άλλαξε ο χορηγός/ιδιοκτήτης της.

Απ’ τον Ιανουάριο του 2018 εως και τον Οκτώβριου του 2021, ο Book-nomikarios  (ξανά)γράφει στο ολοσέλιδο οπισθόφυλλο της δισεβδομαδιαίας στοιχηματικής εφημερίδας “Kingbet”.

Παράλληλα, απ’ τον Μάρτιο του 2018 μέχρι και τώρα διατηρεί BLOG στην πασίγνωστη αθλητική ιστοσελίδα “Gazzetta” μέχρι και τις αρχές του 2021.

Το Βet With Me αλλάζει τακτικά την αισθητική του και εκσυγχρονίζεται διαρκώς. Η αποδοχή των ευθυνών του συμπεριλαμβάνεται στα στοιχεία που έκαναν τον κόσμο να το εκτιμήσει ακόμα περισσότερο και να το ξεχωρίσει από την μονίμως ανεύθυνη και δήθεν κερδισμένη μάζα στοιχηματικών ιστοσελίδων και blogs.

Το Bet With Me, πλέον, είναι το ιστορικότερο στοιχηματικό site της χώρας, καθώς όσα προυπήρχαν, δυστυχώς δεν υφίστανται σήμερα για διαφορετικούς λόγους. Aπ’ την Παρασκευή 22 – 09 – 2000 είναι on line!