Search News Posts

  • You'll never bet alone !

Home

FAQ

FAQ

Συχνές Ερωτήσεις

Το Bet With Me έχει αποδείξει στην πολύχρονη πορεία του πως αποτελεί τον καλύτερο οδηγό για τη στοιχηματική κερδοφορία. Eίναι το ιστορικότερο στοιχηματικό site στην Ελλάδα που βρίσκεται σε λειτουργία (22 έτη ζωής).

Η ενημέρωση και οι προτάσεις που παρέχουμε, αφορούν κυρίως το ποδόσφαιρο, το τένις και το μπάσκετ. Κατά ειδική και σπάνια περίπτωση δίνονται και στοιχηματικές προτάσεις για άλλα γεγονότα.

Η ενημέρωση για τη στήλη “Τips” είναι καθημερινή. Βεβαίως κάποιες μέρες που δεν κρίνουμε ότι υπάρχει λόγος στοιχηματισμού, προτιμούμε να απέχουμε (No Bet). Ακόμα και το No Bet πάντως αποτελεί στοιχηματική πρόταση ! Για τις στήλες “Ισοπαλίες” και “Live Betting” δεν υπάρχει κάτι δεδομένο ως προς τη συχνότητα των ανανεώσεών τους.

Η ενημέρωση των μελών γίνεται είτε με είσοδο στην ιστοσελίδα, είτε μέσω της εφαρμογής messenger.

Το Bet With Me παρέχει τις υπηρεσίες του συνδρομητικά από το 1ο έτος της λειτουργίας του. Αυτό σημαίνει πως για να έχετε πρόσβαση σε αυτές, θα πρέπει να γίνετε μέλη μας πληρώνοντας το αντίτιμο που θα διαβάσετε στις σελίδες με τις οδηγίες εγγραφής. Έχει διαπιστωθεί πως το αντίτιμο της συνδρομής είναι αρκετά μικρό συγκριτικά με την ποιότητα και τα οφέλη που αποκομίζει ο παίχτης του στοιχήματος από τις υπηρεσίες του Bet With Me. Το στοίχημα είναι μακροχρόνια υπόθεση, οι συνδρομές θα έπρεπε να ήταν αποκλειστικά ετήσιες, ωστόσο για λόγους διευκόλυνσης των συνδρομητών υπάρχει και δυνατότητα επιλογής μικρότερων χρονικά συνδρομών.

Το Bet With Me ήταν το πρώτο στοιχηματικό site που έκανε την κίνηση και έγινε συνδρομητικό στις αρχές του 2001, σε μια εποχή που κάτι τέτοιο φαινόταν αδιανόητο και για αυτό το λόγο δέχτηκε έντονη αρνητική κριτική. Όμως η επιτυχημένη του πορεία αλλά και η 180 μοιρών αλλαγή πλεύσης των επικριτών του, φανερώνει τη διορατικότητά μας. Ο λόγος που το site έγινε συνδρομητικό είναι απλός : το συμφέρον των μελών του. Όντας συνδρομητικό, το Bet With Me έχει τη δυνατότητα να είναι ανεξάρτητο και να μπορεί να πληρώνει για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των μελών του, με συνεργασίες με τα μεγαλύτερα αθλητικά ειδησεογραφικά κέντρα και με έμπειρους γνώστες του αντικειμένου σε όλες τις ηπείρους για τα στοιχηματικά δρώμενα.

Το website λειτουργεί από τις 22 Σεπτεμβρίου 2000. Στην αρχή ήταν ελεύθερης πρόσβασης. Ως συνδρομητική ιστοσελίδα λειτουργεί απ’ τον Απρίλιο του 2001 με πρωτοφανή επιτυχία και απήχηση.

Στη στήλη TIPS μπορείτε να διαβάσετε τις στοιχηματικές επιλογές του Book-nomikarios και υπάρχει ξεχωριστό MONEY MANAGEMENT των επιλεγμένων σημείων (ΤΑΜΕΙΟ)

Στη στήλη ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ βρίσκετε τα ποδοσφαιρικά στοιχήματα του Book-nomikarios & του προγράμματος νευρωνικών δικτύων SOCCER “X” PROGRAMME με τελικό αποτέλεσμα το “Χ” και υπάρχει ξεχωριστό MONEY MANAGEMENT των επιλεγμένων σημείων (ΤΑΜΕΙΟ).

Στη στήλη LIVE BETTING βρίσκετε τα στοιχήματα LIVE του Book-nomikarios & του προγράμματος νευρωνικών δικτύων SOCCER “X” PROGRAMME για ποδόσφαιρo και μπάσκετ και υπάρχει ξεχωριστό MONEY MANAGEMENT των επιλεγμένων σημείων (ΤΑΜΕΙΟ).

Η διαχείρηση υποθετικού κεφαλαίου (μονάδων) από τις προτάσεις του Bet With Me, είναι ο τζόγος του Bet With Me ! Στον τζόγο δεν υπάρχει εγγυημένο κέρδος και το bwm συνειδητά οφείλει να ενημερώσει και να προειδοποιήσει τα υποψήφια μέλη του για κάτι τέτοιο. Η πολύχρονη πορεία του αποδεικνύει πολλά, όμως σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει κάτι εγγυημένο στο χώρο του στοιχήματος.

Κρίνεται απαραίτητο, υποχρεωτικό και αναγκαίο να γνωστοποιηθούν στα υποψήφια μέλη της ιστοσελίδας οι απόψεις αυτής για διάφορα ζητήματα που αφορούν το στοιχηματικό χώρο και παράλληλα του μοναδικού συγγραφέα της ιστοσελίδας, του Book-nomikarios.

Το Βet With Me χρειάζεται να γνωρίζει τα στοιχεία των μελών του, για τη δημιουργία των αντίστοιχων αποδείξεων είσπραξης του αντιτίμου της συνδρομής. Πρέπει επίσης να επισημάνουμε πως εμείς στο Βet With Me δίνουμε μεγάλη σημασία στην προστασία των προσωπικών δεδομένων των συνδρομητών μας. Οι περισσότερες πληροφορίες ζητούνται από τους συνδρομητές προαιρετικά εκτός από κάποιες βασικές, οι οποίες σε καμιά περίπτωση δεν μετατίθενται σε τρίτους, παρά μένουν στην κατοχή του Bet With Me και προστατεύονται από αυτό.

Σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει τον κωδικό πρόσβασης σας, στείλε μας e-mail στο betwithme365@gmail.com και δώστε μας τα στοιχεία της κατάθεσής σας ώστε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Στην πολύχρονη δραστηριότητά μας, δεν υπήρξε ποτέ περίπτωση προβλήματος με κάποια κατάθεση. Επίσης, ελέγξτε μήπως το e-mail έχει έρθει κανονικά αλλά για κάποιο λόγο βρίσκεται στην junk list ή εμφανίζεται ως spam. Σε κάθε περίπτωση, μέσα από το μενού την περιοχή μελών, θα βρείτε την αυτόματη υπηρεσία υπενθύμισης και αποστολής κωδικών στο email σας!

Στείλτε μας e-mail στο betwithme365@gmail.com για να απαντήσουμε στο ερώτημα σας.