Search News Posts

  • You'll never bet alone !

Home

Οταν μιλάνε οι αριθμοί (απολογισμός 2018)

Οταν μιλάνε οι αριθμοί (απολογισμός 2018)

Οταν μιλάνε οι αριθμοί (απολογισμός 2018)

Σας είχαμε σημειώσει ότι ΣΤΟΧΟΣ και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του ΒWM.GR είναι να έχει στο τέλος του 2018 και τα 4 ΤΑΜΕΙΑ του (tips, live betting, speculative bets, hedging bets) με θετικό πρόσημο! Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ! Πετύχαμε κερδοφορία σε μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά.

Το 2018 ήταν η χρονιά της ενηλικίωσης (κυριολεκτικά) του betwithme, αλλάξαμε το site, γίναμε ακόμα πιο επαγγελματικοί με yield, 4 ξεχωριστά ταμεία!

Αναλυτικά τα πονταρίσματά μας το 2018:

ΤΙPS: 137.997 μονάδες, επιστροφές: 147.726 μονάδες

ΤΑΜΕΙΟ TIPS: + 9.729 μονάδες

ΥΙΕLD ΤΙPS: + 7.05%

LIVE BETTING: 282.662 μονάδες, επιστροφές: 295.694 μονάδες

ΤΑΜΕΙΟ LIVE BETTING: + 13.032 μονάδες

ΥΙΕLD LIVE BETTING: + 4.61%

SPECULATIVE BETS: 48.265 μονάδες, επιστροφές: 58.156 μονάδες

ΤΑΜΕΙΟ SPECULATIVE BETS: + 9.891 μονάδες

YIELD SPECULATIVE BETS: + 20.49%

HEDGING BETS: 28.140 μονάδες, επιστροφές: 29.362 μονάδες

ΤΑΜΕΙΟ HEDGING BETS: + 1.222 μονάδες

YIELD HEDGING BETS: + 4.34%

Εν συνόλω, η ιστοσελίδα είχε κέρδος +33.874 μονάδες με 6.81% yield.

Κάθε χρόνος είναι μια προσωπική δικαίωση. Για να μιλάμε ΑΝΟΙΧΤΑ, τα γνωστά «παρολάκια με μικρές αποδόσεις» που κατά πολλούς δεν βγάζουν με τίποτα κέρδος σε βάθος χρόνου (επειδή δεν γνωρίζουν οι ίδιοι πώς να το πράξουν), έγραψαν συνολικά το 2018 +7.05% yield και μέτρησαν 10/12 θετικούς μήνες (δεν είχαν μεγάλες διακυμάνσεις δηλαδή). Ελεγαν ότι δεν θα τα καταφέρναμε σε αποδόσεις > 10 και έστω και στο τέλος (αυτή η στήλη είχε διακυμάνσεις) βγήκαμε «μπροστά» με +4.34%! Ωστόσο, τη μεγαλύτερη νίκη όλων την έδωσε το «πρόγραμμα ισοπαλιών» με 20.49% yield! Οπου κάθε Παρασκευή φιλτράραμε τις 50 ισοπαλίες που έδινε το πρόγραμμα με τις δικές μας ρυθμίσεις για να διαλέξουμε βάσει κρίσης (μετέπειτα) τις μισές και να προταθούν στην ιστοσελίδα.

To 2019 θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Τα speculative bets μετονομάζονται σε «Ισοπαλίες», ενώ η στήλη των hedging bets θα βαπτιστεί «Ειδικά Στοιχήματα» και θα έχει τέτοια ασχέτως αποδόσεων για τα τρία αγαπημένα μας σπορ (και όχι υποχρεωτικά πάνω από 10.00 όπως σήμερα). Τέλος, για το Live Betting θα κατεβάσετε μια ξεχωριστή εφαρμογή που θα σας σημειώσουμε προς τα τέλη του έτους ώστε για κάθε ανανέωση να σας «σκάει» ειδοποίηση. Αυτό, ωστόσο, θα ισχύσει και για όλες τις στήλες της ιστοσελίδας. Το 2019 το betwithme θα έχει ενιαία μορφή συνδρομής, την πρώην platinum που πλέον μετονομάζεται απλώς σε… «ΣΥΝΔΡΟΜΗ». Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε e-mail στο betwithme365@gmail.com! Και σε περίπου έναν μήνα (ίσως κάτι περισσότερο) σας έχουμε… μια έκπληξη! Κeep in touch!

 

ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ

O 66χρονος Ρικ Πιτίνο δεν είναι κάποιος τυχαίος προπονητής και σίγουρα θα μπορέσει να προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό. Εχει εντελώς διαφορετική φιλοσοφία για το άθλημα από τον μέσο ευρωλιγκάτο κόουτς και σίγουρα εκτός από την (κακή) ψυχολογία των παικτών των «πρασίνων», θα βελτιώσει αδιανόητα το επίπεδο των προπονήσεων του ΠΑΟ. Με περισσότερα από 400 ματς ως κόουτς στο ΝΒΑ και over 1000 αγώνες στο NCAA, είναι δεδομένο ότι γνωρίζει καλά αυτό που λέμε «διαχείριση υλικού» εκτός των άλλων. Απλώς, βρισκόμαστε στη μέση της χρονιάς, το ρόστερ έχει διαμορφωθεί (μπορούν να γίνουν 1-2 αλλαγές), οπότε… μην περιμένετε θαύματα (οι Παναθηναϊκοί), αλλά ΔΕΔΟΜΕΝΑ κάτι καλύτερο από το χθες.

 

+9 η Γιούβε, +13 η Παρί, αλλά το 1.50 για ΠΑΚΕΤΑ ως δυάδα πρωταθλητριών δεν «ήταν value», έτσι; Είμαστε σίγουροι…

 

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΡΙΣΗ

To στοίχημα ΔΕΝ είναι μόνο τι θα παίξουμε ΣΗΜΕΡΑ, αλλά έχει άμεση συνάρτηση με το ΤΙ ΠΑΙΞΑΜΕ ΧΘΕΣ και στο ΤΙ ΘΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ! Το ίδιο ισχύει και για όλα τα σπορ. Το να δει κάποιος ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ότι «η τάδε ομάδα έβαλε 6 αναπληρωματικούς την ΤΕΤΑΡΤΗ γιατί ήθελε να χτυπήσει το ματς του ΣΑΒΒΑΤΟΥ» (τυχαίο παράδειγμα) δεν αποτελεί δικαιολογία και ΟΦΕΙΛΕΣ να το προσέξεις. Ειδικά αυτές τις ημέρες, με τρεις κολλητές αγωνιστικές, οι προπονητές ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ και ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. Χρειάζεται απλώς ΜΕΛΕΤΗ και ΣΩΣΤΗ ΚΡΙΣΗ!

 

You’ll never bet alone ! 

Δείτε ΕΔΩ τα πακέτα προσφορών για να γίνετε συνδρομητής στο www.bwm.gr